Vill hem

Sitter på skolan och tänker att jag måste slänga in ett inlägg. Får så dåligt samvete till bloggen. Snälla fråga inte hur. Nu vill jag hem och sova. Men jag ska snart hem. Men och plugga (tusan också) !
Nu när jag ändå slänger in ett inlägg tänkte jag göra två viktiga saker.

1) Fick en kommentar utav en tjej, ni som läst ett tag vet att jag brukar ibland om jag får viktiga kommentarer göra "reklam" för dem i bloggen. Så jag tänkte göra det.

VARNING TILL ALLA BLOGGARE!
AKTA ER FÖR DENNA TJEJ!

Direktlänk: http://mylifeaskattises.blogg.se/2012/january/akta-er-for-denna-tjejen.html
Jag tycker att de är grymt fel att göra som denna tjej gör. (länken är till inlägg som tjejen skrivit om den FEJK tjejen) tjorvigt. Men besök den!
2) När jag loggade in såg jag detta:


Ser ni vad det är?
...... Kom igen ser ni inte???

Okej jag ska berätta vad ni ser. Ni ser typ inget. Ser ni hur tomt det är. Jag tycker de ser så ödelagt ut. (Är jag normal)?. Men det är väl straffet för mitt dåliga bloggande.

Nej jag har inte slutat blogga

Inte för att ni frågade, men ville ändå bara säga de.
Har liksom inte haft något att blogga om här.  Kommer forsätta jobba på desigen. Och erikas. Men erika skriv hur du vill ha de :)
Gammal jag vet. men har ingen bra precis. TJAOOO

Och fortsätta jobba

Får forsätta jobba med designen. Längtar tills den blir hel och klar! :) Ville bara visa att jag lever. Trots allt :)

Att dom aldrig lär sig

På fredagar brukar jag ha sovmorgon. Men min syrra lär sig aldrig de. När man ligger i sängen klockan halv åtta kommer hon in i mitt rum och tänder lampan och denna fina konversation hade vi:
Tilda: Hej
Evelina: Hejdå släck lampan efter dig.
Tilda: Nej
Evelina: Jag har sovmorgon
Tilda: Nej
Evelina: Joo de är fredag
Tilda: Nej de står på ditt schema att du börjar halv
Evelina: Men de är för dem som har språkval idag på morgonen. Jag hade de igår. Då hade dem sovmorgon.
Tilda: Okej men skriv de på ditt schema då!

Och därmed lämnar hon mitt rum och släcker lampan.

Fråga mig

På brist på blogginlägg och min fula / inte funkade design så fråga mig gärna något här nere!
Funderar starkt efter att designen är klar att sätta upp den i bloggen helltid. Dvs att den sitter i menyn så ni hittar den lättare ;) Vad säger ni om de? Och jag vet
att jag lovade bättre bloggning. Jag ska försöka, när designen blivit fixad. Inte kul uppdatera en ful blogg. Eller vet ni va? Strunt i de. Den
kommer snart men försöker blogga som vanligt iallafall. Om ni läser detta har ni läst massor av mitt
joder. Hehe. Elise har varit här. Hon for nyss hem. Kul. Saknar henne redan. Haha! :)Kan inte kommentera... :(

Nu har jag insett att man inte kan kommentera på bloggen. Vad har jag gjort? :( Därför tyckte jag de var lite tomt under kommentarer Haha. 'inget att "haha" åt Eve. Men vet inte hur man fixar de. Får väl snällt be duktiga cassandra om hjälp i skolan om hon vet hur man gör. Hoppas ni fortsätter läsa bloggen iallafall. Detta problem måste lösas snarast. Guu vilken tråkig blogg man inte ens kan kommentera. Men om ni vill nåt så  EvelinaJenny@Gmail.com så svarar jag om ni vill. Eller om jag ska svara på bloggen eller mailen. Brukar ju få ibland några synpunkter, tankar eller annat sånt som man vill ha av sina fina läsare!

Godnatt

Ett godnatt inlägg som ni kanske gissar på rubriken. Enklare än så var det inte. Har haft kul hemma med syrran medans mamma är och dansar, så vi har nöt film. Nåt måste man väl hitta på. Nu vill zita ha nått att äta. Hon ska få sin dentastik innans hon (jag) somnar.

Okej, nu kör vi!

Fattar ni vars jag vill komma? Några ledtrådar. Man öppnar dörren, och man drar loss hela den.
Hehe. Nu ska jag klura ut det där med sms bloggning, så jag blir bättre på uppdatering!

Designen

Rubriken säger väl de mesta egentligen? Nu har jag äntligen fått klar den nya designen! Glad chey sitter här och bara njuter utav den vackra synen. Okej, inte bli nostalgisk nu Eve. Har jobbat som en galning med den. Har även fått börja om ett antal gånger. Men nu är den klar, och här. Så passa att njuta av den. Haha. Menyn blev väl sådär. Men ni får nöja er. Det ska jag göra. Ett nytt start med ny design en nystart (ja, man säger ju nystart till nyår).  Vad tycker ni om den då? Är så glad att endel av er faktiskt stannat kvar, och statistiken inte sjunkigt helt, trots mitt dåliga bloggande. Mene nu blir de mera kul.
Headern har världens underbaraste tjej Lisa gjort. Helt otroligt arbete. Tack så hemskt mycket. Hon driver världens finaste (de ni)  Selena blogg som jag tycker att ni ska kika in på.


Klicka på bilden eller nån stans på texten för att komma till hennes blogg! :)

Mattehunden

Syrran o jag har jobbat matte. Zita vill visst också jobba må tro? :)

Gott nytt år

Nu är de 2012! Fattar ni de? De gör inte jag! Har ju varit usel med bloggningen så då får man mindre lust för man vet att man har så mycket att ta igen. Men vi testar iallafall.
  • Har köpt en ny mobil. Samsung Galaxy Mini. Så blir mer bilder sen kanske.
  • Skaffat twitter och andra viktiga appa (MEN FACEBOOK APPEN VILLE INTE )
  • Varit hundvakt (är ju fortfarande)
  • Höll på läsa en jättebra bok som jag tappat bort.
  • Jag har redan läst den boken.
  • Har fått världens finaste strumpor av världens finaste kusin Erika!
Ser ni helt underbara. Hon har stickat dem själv! Dom satt som gjutna för mig (man säger så, vi säger de).
  • Igår firades nyår hos mammas vänina Stina med hennes barn/pojkar (hur tusan säger man de) som vi firade med förra året, men då hos oss. De var JÄTTEKUL. Även Stinas syster Maria var där. Som förra året.
Så nu orkar jag inte uppdatera om allt som hänt. För då skulle jag aldrig bli klar. Men ville bara att ni skulle få veta att trots allt jag lever.
DEN NYA DESIGNEN KOMMER SÅ SMÅNING OM. FÅR BÖRJA OM MED DEN TROR JAG. MEN SKA HA HEADERN TILL DEN SOM JAG HAR FÅTT UTAN LISA.

Nu tänkte "svara" på lite kommentarer. Eller iallafall responsa på dem. ( Det var meningen med hela inlägget, de andra kom som en liten bonus ).
Sjukt liten text, men hoppas ni ser.
Mikaela: Ja håller med dej. ÄR 110% MOT HENNE. ELLER IALLAFALL HENNES ÅSIKTER. Visst folk få ha egna åsikter, men om dom är så där hemska som jag ser dem så får hon behålla dem.
Julia: Jo, de tror jag också. Men hon inser inte att de är FEL sorts uppmärksamhet som hon får. Om hon nu verkligen vill ha uppmärksamhet, som de tydligen märkts så borde hon försöka skaffa sig det genom någon bättre. JO ALLA BORDE TOTAL "DISSA" HENNES VIDEOSAR (är de ett ord) men hon sårar ju säkert folk. Som får ätstörningar eller börjar sminka sig överdrivet för att inte känner sig accepterade. Kanske till och med skada sig själv och hälsan. Och de tycker jag är helt fel. ALLA ÄR BRA SOM DOM ÄR, OCH DE SKA MAN ACCEPTERA!!

RSS 2.0