Matte lektion

Sitter och har mattelektion men ingen mattelärare. Jo, en vikarie som är då och då, men hon bryr sig inte riktigt om vad vi gör.
Säg till om ni hittar lögnen på bilden. Haha

Sovmorgon

Har sovmorgon härligt!! Ändå så har jag vaknat tidigare än vanligt. Inte ok. Nu ska jag senare be mamma hjälpa mig med min lyckliga fot.
Haha inte så fint men har lite brådis. Men ser ni.
Njut av en bra låt. Kram

Förlåt för alla

Tråkiga bloggdesign inlägg. Men nu är en tillfällig header på plats. Utklipningen är inte ok. Men de är en dålig bild med typ 1 megapixel så ni får ha förståelse... KRAM
BONUS BARA TILL ER
Snabbgjord hoppas den duger!

Jag döör så hemskt

Designen ser ut men de är inte så lätt sitta på lektionen och mojsa och samtidigt anteckna. Men tja...Jag fortsätter arbeta på den jävliga förbannade designen. Oj då...

Designen håller på att finputsas

Som ni ser så gäger rubriken de mesta...Liten plan över dagen:

Designen

Designen är sådär. Ni ser hur fin headern och menyn är... Så jag ska fixa de senare. Men hoppas jag hinner...

Hjälp till, läs detta och hjälp till. Tar några minuter. Räddar liv

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


HELA DETTA INLÄGG HAR JAG KOPIERAT FRÅN ELSA MEN JAG VILL GÄRNA NI SKA GÖRA DETTA! Jag är inte med i unicef. Fast jag skulle vilja. Har funderat länge på det, och jag får månadspeng och skulle gott kunna hjälpa till istället för att kanske kunna gå en extra gång på bio. Och rädda liv!


Sitter över på skolan...

..Och jobbar som typ läxhjälp fast värre----
MORR...HATA GIMP NÄR DE INTE VILL FUNKA!!! MORR SÄGER JAG DÅ BARA.....

En alternativ blogg

Nu börjar jag blogga här, igen. Som en alternativ blogg! :)

RSS 2.0